Шокиращи подробности за арестувания син на Софи Маринова! Лежал е в клиника за….

Синът на Софи Маринова е задържан от полицията, след като у него са намерени наркотици. Лоренцо е добре познат на органите на реда, тъй като не за първи път има сблъсък с тях след най-различни нарушения на закона. 

Оказва се, че проблемите на Лоренцо с наркотиците не са от днес или вчера. А до БЛИЦ достигнаха страшни подробности, от които ще ви настръхне косата. Не искаме да си представим какво й е на Софи Маринова в момента и през какъв ужас преминава покрай сина си. 
Ор варненска клиника за наркозависими докладваха пред БЛИЦ, че преди около две години Лоренцо е бжил постъпил при тях за лечение. Маминият синковец изкарал едва една седмица и избягал. Той дълго време се укривал и от майка си, която смятала, че плаща за лечението на сина си. 

Тогава Софи Маринова решила да измисли работа за сина си и да го води с нея по участия за компания, за което му плащала по 300 лв. По този начин искала да го следи какво прави и да не му дава много време да върши глупости. Опитвала се да контролира и приятелския му кръг, но явно не е успяла да се справи с тази задача. 
През последното денонощие полицията е спряла кола за проверка и сред пътниците, овен Лоренцо, е бил и 29-годишен криминално проявен, който е обявен за издирване. Самият Лоренцо през септември беше обявен за международно издирване, след като шофьор на бус с мигранти посочи сина на Софи Маринова като главатар на операцията за превозване на нелегални мигранти.
“Вместо сватба – арест”, шегуват се в мрежата със задържането на Лоренцо. Той трябваше да вдигне сватба на 24 ноември и макар неговата майка да не признава истинската причина, наш репортер научи, че булката си е отишла и се е отказала от съжителство със сина на известната певица./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Край! Мария Игнатова показа вратата на Нойзи, писна й от...

Една измамна история ще преключи с очакван край. От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи е настъпил. Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е подадена, но най-важното – решението, е взето. Познайте от кого – не е […]

Subscribe US Now