Когато бившата на Бруклин Бекъм реши да му отмъщава

През април Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще празнуват втората годишнина от сватбата си. През това време връзката им не спира да е обект на медийно внимание като най-интересни се оказват не толкова отношенията между съпрузите, колкото тези между снаха и свекърва. Да си омъжена за сина на Виктория Бекъм със сигурност не е лесна работа.
Но, оказва се, има още един интересен детайл покрай брака на семейство Пелц-Бекъм. Преди да започне настоящата си връзка, най-големият син на Дейвид Бекъм имаше връзка с Хана Крос – модел, чието сърце бе разбито от Бруклин, който предпочете да бъде с Никола. Но сега е ред на отмъщението на бившите.
Според информация в Daily Mail, отскоро Хана Крос има връзка с не кого да е, а с един от братята на Никол Пелц – 34-годишният Брадли. Така двамата бивши отново се сродиха, но по по-различна линия. 
Очевидно Брадли няма нищо против факта, че половинката му до преди три години беше в обятията на Бруклин Бекъм. Той е силно привлечен от красавицата и прави всичко възможно, за да я впечатли – най-вече със скъпи подаръци и романтични срещи.
Със сигурност всичко това се харесва на Крос, но няма как да не си помислим, че е решила да има връзка точно с Брадли Пелц и защото това е страхотна възможност да отмъсти на бившия си, който й разби сърцето. Интересно само на семейни събирания как ще бъдат на едно и също място.
Междувременно въпреки че са съпруг и съпруга вече две години, Бруклин Бекъм и Никола Пелц явно все още нямат намерение да минат на следващото ниво и да станат родители. Това разкри наскоро Виктория Бекъм в свое интервю. Тя остана доста изненада от въпроса дали е готова скоро да стане баба и сподели, че подобно нещо сякаш не е на дневен ред. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заканата на Доналд Тръмп към принц Хари

За Доналд Тръмп предизборната надпревара тече с пълна сила и той е готов на всичко, за да привлече вниманието върху себе си, както и максимален брой гласоподаватели. А в последната си публична реч той забърка дори принц Хари, към когото никога не е демонстрирал топли отношения. В последните дни се заговори, че […]

Subscribe US Now