Приключва ли кариерата на Стив Мартин

Стив Мартин се радва на филмова и телевизионна кариера вече седем десетилетия. Въпреки това може да не е на екрана още дълго. След толкова години той решава да забави темпото. 
Мартин е едно от големите имена в комедията. Виждали сме го в какви ли не роли – от “Мухльото” (1979 г.) до “Тримата амигос” (1986 г.) и “Бащата на булката” (1991 г.). Сега той играе в комедийния крими сериал Only Murders in the Building, който лично продуцира. И бързо се превърща в един от най-обичаните сериали на американската стрийминг платфома Hulu. 
Звездата заявява, че именно този сериал може да е последният му актьорски проект.

“Когато приключи, няма да търся нищо друго”, казва 76-годишният актьор пред The ​​Hollywood Reporter. “Няма да търся други филми. Не искам да правя епизодични роли. Това е, странно е.”
Пред People номинираният за Еми актьор споделя, че не е очаквал да продукцията да се превърне в такъв хит.
“Не мисля, че някога наистина очаквате да се случи нещо такова, така че е приятна изненада, когато стане”, смята Мартин. И допълва, че ще продължава да играе с неговия колега Мартин Шорт в близкото бъдеще. “Вероятно ще направим нашето шоу на живо, докато не се оттеглим завинаги”, разкрива Стив.
Защо все пак Мартин иска да забави темпото
Той е в развлекателната индустрия от 1968 г., когато започва кариерата си като пише епизоди на The Summer Brothers Smothers Show. Сега, 54 години по-късно, решава да даде приоритет на живота си извън екрана.
“Имам семеен живот, който е наистина забавен”, обяснява той. “Да снимам филм сега, да отида на друго място да живея – не желая повече да правя тези неща. И добавя, че не може просто да изчезне някъде за три месеца.
Въпреки че Мартин възнамерява да забави темпото, той все пак не говори официално за пенсиониране. По думите му не се интересува от участие в нови филми, но “пенсиониране” не е думата, която следва в живота му. Просто ще работи по-малко, разкрива актьорът. “Съпругата ми казва: “Винаги казваш, че ще се пенсионираш, и след това винаги измисляш нещо”, подмята Мартин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Антония Петрова разкри защо е крила втората си бременност СНИМКА

Преди месец Антония Петрова хвърли бомбата, че е станала майка за втори път. Изненаданите бяха много, тъй като никой не подозираше за деликатното състояние на миската.  Блондинката, която дари бизнесменът Ивайло Батинков с втори наследник, най-накрая реши да проговори и да разкрие защо бременността й не е достигнала до медиите.  […]