Филм концертът “Като в приказката” на група “Спринт” по БНТ ВИДЕО

Филм-концертът “Като в приказката” на легендите на New Wave музиката в България група “Спринт”, ще бъде излъчен на 26 февруари /неделя/ от 23:15 часа по БНТ 1.

Филмът е с песни от новия албум на групата “Вече си друг”, с автори Асен Драгнев, Пейо Пеев, Пламен Ковачев и вокалиста на групата Емил Копев. В него и в записите на албума участва също и виртуозната цигуларка от дует “WEIL” – Мая Ковачева.

Зрителите пред малкия екран ще имат възможността да се потопят и насладят на новите песни на легендарната рок група “Спринт”, чийто членове застават зад каузата си “За повече българска музика в национален ефир”.
Вече 40 години група “СПРИНТ” е отдадена на рок музиката – стил, обединяващ интересите и на младите хора и на тези в по-зряла възраст. Песните им и до днес звучат в национален ефир и се пеят от публиката на концерти.
Легендарната група с основател Пейо Пеев ще направи национално турне, което стартира на 1 май тази година с рецитал на емблематичния фестивал “Рок за труда”, който ще се проведе в Южния парк в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брутално порно със Стефани от "Сървайвър" взриви мрежата СНИМКИ 18+

Известната влогърка и еротичен модел Стефани Разсолков, която издържа едва три дни в екстремното шоу “Сървайвър”, тепърва ще предизвиква интерес към себе си, защото междувременно станаха ясни някои доста пикантни подробности за нея. Оказва се, че татуираната брюнетка е участвала в брутално порно, а от разпространените в мрежата кадри става […]