Луксозният дом, в който бившата на Кевин Костнър живее

Един от първите спорни въпроси, които се появиха малко след като научихме, че Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се развеждат след цели 18 години брак, бе изнасянето ѝ от дома му в Санта Барбара.
Първоначално актьорът твърдеше, че дизайнерката отказва да се премести, въпреки че в предбрачния им договор гласи, че тя трябва да освободи имота до 30 дни след подаването на молбата за развод. По-късно Баумгартнер пък заяви, че твърдението на бившия ѝ не е вярно и тя е готова да се изнесе, но след като споразумението за издръжка на трите им деца бъде финализирано. А то вече е.
Дизайнерката искаше 248 000 долара месечна издръжка на дете, но в крайна сметка в съда бе решено сумата да е 63 209 долара на месец на дете. Факт е също така, че бившата на Кевин Костнър вече се е изнесла и от дома му в Санта Барбара. А People имат информация и за новата къща, в която сега живее Баумгартнер.
Имотът, в който се е нанесла срещу месечен наем от 40 000 долара, е просторен, обхващащ цял един декар – с къща за гости, къща с басейн, две зони с камини и джакузи. Вътре в дома се помещават шест спални, шест бани, мебелите са старинни, а настилката – дървена. Сред удобствата са и външна кухня, оборудвана с барбекю, и игрище.
По думите на Кевин Костнър самият той не би живял под наем, защото “предпочита да е на брега на океана”, но изтъква, че бившата му жена сега живее в дом, подобен на неговия.
Актьорът притежава и още един имот в Санта Барбара, както и ваканционен имот в Аспен, Колорадо, част от който е къща с цели 12 спални.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочаквана кралска сватба на хоризонта

През 2023 г. се очакваха няколко кралски сватби. Безспорно най-вълнуващата беше тази на йорданския престолонаследник, но с не по-малко любопитство очаквахме и сватбата на принцеса Марта-Луизе. Най-голямото дете на краля на Норвегия Харалд Пети и кралица Соня от няколко години е сгодена за американеца Дюрек Верет – самопровъзгласил се шаман, […]

Subscribe US Now