Кой заменя Мария Андонова в “100% будни”

Само преди седмица стана ясно, че в предаването на БНТ “100% будни” ще има промени. А именно, че Мария Андонова слиза от екран и вече няма да партнира на Стефан Щерев.
Но ето че само няколко дни по-късно разбираме, че Щерев ще има нова екранна половинка. Това ще бъде актрисата Надя Иванова, съобщават от националната телевизия.  
Тя е позната от емблематичното светско шоу “Елит”. Надя Иванова и Стефан Щерев ще продължат да развличат зрителите с любопитни дискусии в сферата на науката, културата, медицината, здравословния начин на живот и развлеченията всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч.
“Много съм щастлива, че се завръщам в Българската национална телевизия, при това като водеща на едно от любимите ми предавания”, споделя Иванова за новото предизвикателство пред нея. Допълва също, че няма да се опитва да замести Мария Андонова, защото си дава сметка, че зрителите са се привързали към нея, а ще се постарае да внесе друга светлина в предаването.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко дълго може да носим дрехите си без да ги перем

Колко често да перем дрехите си е въпрос, чийто отговор намира главно в начина ни на живот. Според дерматолозите хората най-много се съобразяват с обществени и културни норми и често се случва така, че някои дори прекалят с хигиената. Особено когато в днешно време разполагаме по-свободно с изобилно количество ресурси […]

Subscribe US Now