Натали Портман и Бенджамин Милпие с признание за любовта си

Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се наслаждават на романса си повече от десетилетие. И не го крият.
Звездата от “Тор: любов и гръмотевици” отпразнува 10-годишнината от сватбата си със съпруга си в Instagram. 
“Днес се навършват десет години @benjaminmillepied и става все по-добре…”, написа тя в публикацията. Към простичките, но пълни с любов думи актрисата добави и тяхна обща снимка. Която можем да потвърдим, че напълно илюстрира радостта, която изпитват един към друг. Кадърът е черно-бял, като от стар романтичен филм, двамата са преплели пръсти, Натали грее с широка усмивка, а Бен я гледа, казвайки сякаш: “Луд съм по теб”.
За по-малко от 24 часа постът има повече от 136 хиляди харесвания – всички фенове, близки и приятели на двойката, които се радват и възхищават на паметния юбилей.
Милпие не пропусна да сподели публикацията – като Instagram Story. Като самият той добави и друга снимка, отпразнувайки сватбата, придружена от думите: “10 години днес!” Към всичко това – и текстът на френската песен “Du Bout des Lèvres” в изпълнение на Барбара. В друг слайд танцьорът ни припомни една стара снимка, с която надникваме зад кулисите на филма “Черният лебед”. Съвсем не случайно – по време на снимките му през 2010 г. двамата се срещат за първи път.
Двойката сключва брак на 4 август 2012 г. и се радва на две деца – син Алеф, на 11 години, и дъщеря Амалия, на 5 години.
Двамата отново си сътрудничат за филма Vox Lux от 2018 г. Тогава носителката на Оскар споделя пред People, че обича да работи със съпруга си.
“Беше наистина забавно. Той ме познава много добре и знае кои са силните и слабите ми страни в танците. Така че наистина успя да създаде хореография бързо и без никакъв проблем, а имахме много малко време”, казва Портман тогава. И продължава: “Беше забавно да го наблюдавам как твори, защото не ми се случва често да го гледам в студиото. Просто да видя лекотата и експертните познания, които притежава, и разбира се различни видове танци. Беше наистина, наистина зашеметяващо.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Джорджия сложи край на "Татковци" ВИДЕО

Дъщерята на поп фолк дивата Джорджия – Алиа взе участие във финалния 100-ен епизод на сериала “Татковци”. И на практика сложи край на хитовата продукция на bTV. Малката чаровница се явила на кастинг и още щом я видели, от екипа не се поколебали да я включат в сюжетната линия. Нещо повече […]

Subscribe US Now