Разделени ли са Виктория и Дейвид Бекъм

Напоследък драмите около семейство Бекъм сякаш изобщо не искат да стихнат. След като първо се заговори за вражда между Виктория Бекъм и Никола Пелц, съпругата на сина ѝ Бруклин Бекъм, сега нови слухове са се завихрили около фамилията.
Докато двете жени вече заровиха томахавката помежду си, както няколкократно потвърди самата Никол в различни интервюта, на фокус този път не са отношенията в младото семейството. А тези на Виктория и Дейвид Бекъм.
Феновете им са се загрижили дали бракът им върви добре, след като са забелязали, че Виктория Бекъм е премахнала една от татуировките си. И то не коя да е, а точно тази с инициалите на съпруга ѝ Дейвид. На ръката ѝ доскоро в курсив са били изписани буквите DB (ДБ). Промяната можем да я видим и ние в последното видео, което Виктория Бекъм е качила в Instagram профила си.
Именно от него тръгват и слуховете, че двойката може и да се е разделила. Според наблюдателните фенове премахването на татуировката на Виктория Бекъм е показателно за разрив в отношенията ѝ със съпруга ѝ Дейвид.
Въпреки това обаче, източник на TMZ, който твърди, че е близък до семейството, споделя, че “няма брачни проблеми между двамата”. И доказателство за това е фактът, че Виктория наскоро просто е решила да заличи свои татуировки и всъщност вече е премахнала “няколко татуировки от тялото си”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Травмиращите преживявания на Мейзи Уилямс от детството ѝ

Трябва да го признаем, ако не беше участието ѝ в Game of Thrones, днес Мейзи Уилямс едва ли щеше да е толкова известна. Ако въобще бе станала известна. За нея именно това се оказа ролята, която я изстреля при звездите в Холивуд. Но това, че в професионален план всичко за актрисата […]

Subscribe US Now