Голямото щастие на Том Хидълстън и Зауе Аштън

Том Хидълстън и Зауе Аштън са от потайните двойки, който не обичат много, много да разкриват какво се случва в личния им живот. Наскоро за тях се заговори, че са сгодени, тъй като на появата им на наградите БАФТА на ръката на Зауе бе забелязан голям годежен пръстен с диамант. Самите Том и Зауе и досега не са потвърдили дали им предстои да се женят, но последните новини около тях са също вълнуващи, че дори и повече.
Очевидно двойката скоро ще посрещне първото си дете.
Актрисата се появи на специална прожекция в Ню Йорк на нов филм, в който участва, в ослепителна рокля. Колкото е да е впечатляващ тоалетът ѝ обаче, не той бе най-интересното, а наедрялото от бременността на Зауе коремче.
Тя е потвърдила новината, че очаква бебе, в деня на събитието, но щастливият татко не е присъствал на него.
Дни след появата им през март на червения килим на БАФТА наградите, от People потвърдиха, че Том и Зауе са сгодени.
Източници на изданието и преди са разкривали, че двамата може и да не издават много в публичното пространство, но помежду им определено има невероятна химия.
Самият Том пък в скорошно интервю в Los Angeles Times споделя, че е “много щастлив” във връзката си.
Но е лаконичен, типично в своя си потаен стил.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българо-швейцарският музикант Жан Мар посвещава новия си проект на женското здраве СНИМКИ

 Най-популярният български изпълнител в Швейцария – Жан Маринов, с артистичен псевдоним Жан Мар, засне клипа към „Ain`t Just a Thing“. Той отново застава пред камерата с Мария Маринова – Макая. Емблематични комиксови и филмови персонажи са част от героите в клипа. Джокер, Батман, Принцеса Леа, Дракула, Злодеида, Нео от „Матрицата“ […]