Секс на плажа: Диляна Попова го направи с колега на пясъка СНИМКИ 18+

Появиха се шокиращи кадри на красивата актриса Диляна Попова, на които е интимна с младия си колега Филип Буков. Двамата са сгащени в много интимен момент, който хвърля нова светлина относно личния живот на бившата на Асен Блатечки. 

На едната снимка виждаме мускулестия актьор от “Татковци” надвесен с голо тяло върху жена, но лицето й не се вижда ясно. На втората снимка въпросната жена го е яхнала като кон и точно там се вижда лицето на Попова. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Самата Попова е написала под кадрите” Филм срещу реалност” и хвърля почитателите им в размисли. Най-вероятно двамата снимат общ филм, в който ще има доста пиперливи и интимни моменти, в които ще бъдат без дрехи или по бельо. 
По този начин ще задоволят и мъжкото, и женското внимание, тъй като и двамата са сочени като секссимволи в родното кино. Всички мъже умират да зърнат голата плът на Диляна, а жените се разтапят от мускулестото телосложение на Буков, който познаваме добре от “Откраднат живот” и “Татковци”. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато и кралицата трябва да дава обяснения

Благодарение на британското кралско семейство (както и детайлното представяне на отношенията в него в сериала The Crown) разбрахме, че да си част от монархията не е толкова лесна задача. На някои от членовете това им тежи, напр. принц Хари. С подобна идея на ум подходи датската кралица, когато отне титлите […]

Subscribe US Now