Как Елизабет Хърли поддържа секси форми на 58

Елизабет Хърли многократно е демонстрирала забележителната си фигура и топ формата, в която се намира на 58 години. Разбира се, няма как да не започнем да се чудим диета, тренировки, външна намеса или комбинация от всичко това е тялото й.
Британският модел обаче е достатъчно откровен, за да разкрие тайната си. “Не си падам по модерни диета. Вкусовете ми се простички – не пия странни зелени сокове или нещо такова”, казва тя пред Sydney Morning Herald.
Лиз Хърли разкрива, че цял живот е била внимателна в нещата, които яде и никога не е харесвала супер преработената храна. “Още от тийнеджърските си години четях етикетите на храните.”
Тя разкрива, че се храни с “нормални неща” – печено пиле, картофено пюре, много зеленчуци. “Нямам нещо тайно или странно в диетата си”, допълва Хърли. Колкото до фитнеса, тя признава, че не го практикува.
“Но съм много активна. Не се заседявам – градинарствам доста, а това е свързано с клякане, навеждане, повдигане.” Колкото до кожата си, моделът е категорична – слънцезащитата е най-важна.
“Стоя на слънце преди 9 сутринта и след 6 вечерта. В останалото време съм под някой голям чадър.” Друга любима практика на Елизабет Хърли е масаж уатсу, който се практикува в басейн с топла вода.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво ще правят Антонела Рокузо и Spotify заедно

Свикнали сме да обръщаме много повече внимание на Лео Меси, защото все пак той е един от най-добрите футболисти в историята на играта. Като неговата съпруга Антонела Рокузо по-често остава на заден план. След преминаването на аржентинеца в Интер Маями обаче Рокузо все по-често намира поле за индивидуална изява. Поредният пример […]

Subscribe US Now