Ан Хатауей, Мерил Стрийп и Емили Блънт отново заедно – 17 години след “Дяволът носи Прада”

Фондацията на Джордж и Амал Клуни, посветена на хората, които с делата си допринасят за справедливостта и доброто в света, организира своето второ официално годишно събитие. То се състоя през изминалия четвъртък, 28-ми септември, в Нюйоркската обществена библиотека.
На събитието присъстваха редица знаменитости и популярни личности, включително и основната част от звездния екип на “Дяволът носи Прада”. Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт се събраха отново заедно на едно място цели 17 години след излизането на култовия филм.
Стрийп и Хатауей дори позираха една до друга пред фотографите, усмихнати, прегърнати и видимо доволни от взаимната си компания.
На симпатичния кадър виждаме 74-годишната Мерил, която е сравнително семпла в изцяло черния си ансамбъл си, в който единственият по-екстравагантен акцент са блестящите камъни върху блузата.
За сметка на това 40-годишната Хатауей е нейна пълна противиположност – в яркозелената искряща рокля на Versace, дълга до земята, с карета и флорални апликации. Допълнение към нея е сребристата чанта и диамантените бижута, които придават допълнителен блясък на визията.
И макар към снимката да не се присъедини Емили Блънт, тя също присъстваше на събитието, заедно със съпруга си Джон Красински. Изборът на 40-годишната актриса бе елегантна червена рокля без ръкави на Zuhair Murad с дълбоко деколте, малка чанта в същия цвят и големи, блестящи обици.
Още си с появата си през 2006 г. “Дяволът носи Прада” се превърна в любим на мнозина, и освен че имаше печалба от 326 милиона долара, донесе на Стрийп и номинация за Оскар, припомня People.
След излизането на филма Ан Хатауей и Мерил Стрийп остават в добри приятелски отношения, които често демонстрират на публични събития. Всъщност факт е че, ролята си Ан получава именно благодарение на Мерил, която я предлага на продуцентите.
Преди това те се свързват с Рейчъл Макадамс, която обаче отказва участие, при това цели три пъти. Скарлет Йохансон, Натали Портман, Кейт Хъдсън и Кирстен Дънст също са били разглеждани за ролята.
“Спомням си, че в момента, в който разбрах, че съм избрана за продукцията, започнах да скачам от радост из апартамента си”, спомня си Ан Хатауей. “В този момент ми гостуваха приятели и аз просто изтичах при тях и изкрещях: “Ще участвам в “Дяволът носи Прада.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато си синът на Дейвид Бекъм, но получиш отказ

Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и бляскави модни събития в годината. Звезди от цял свят пътуват до френската столица, за да бъдат забелязани по първите редове на дефилетата и в най-модерните заведения в града. Бруклин Бекъм и Никола Пелц имаха още една причина да присъстват на […]