Когато си синът на Дейвид Бекъм, но получиш отказ

Седмицата на модата в Париж е едно от най-важните и бляскави модни събития в годината. Звезди от цял свят пътуват до френската столица, за да бъдат забелязани по първите редове на дефилетата и в най-модерните заведения в града.
Бруклин Бекъм и Никола Пелц имаха още една причина да присъстват на Седмицата на модата в Париж. Там представи новата си колекция и майката на Бруклин Виктория Бекъм.
Докато бяха в града съпрузите бяха решили да се позабавляват, като вечерят навън, а след това се отдадат на танци в един от актуалните парижки нощни клубове. Така около 2.30 ч. Сутринта 24-годишният Бруклин и 28-годишната Никола се озовават пред входа на Raspoutine.
Там обаче са пресрещнати от охраната, която отказа да ги пусне да влязат. Това виждаме от видео, споделено в социалните медии. От него научаваме, че съпрузите изчакват около две минути, за да видят ще бъдат ли допуснати в клуба. След нов отказ те си тръгват разочаровани.
Е, нощният живот може и да не им е провървял. Затова пък ревюто с колекцията пролет-лято 2024 на Виктория Бекъм мина успешно, а Бруклин и Никола изглеждаха в добро настроение на първия ред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Само за два дни: Над половин милион души гледат „Ну, погоди“ на Ави Бенеди ВИДЕО

Блестящият музикант и продуцент създаде новият си хит „Ну, погоди“, който за два дни е гледан от над 500 000 души и събра овациите на хиляди последователи в социалните мрежи и музикални канали. Бенеди е автор на музиката, текста и аранжимента на свежия хит. Освен прекрасната мелодия, много настроение носи и […]