Миската Симона напусна “Фермата”, срази я шампионката Веселка СНИМКИ

След зрелищна женска битка на Арената, от “Фермата” излетя една самоуверена участничка – носителката на титлата “Мис” от конкурс за красота Симона. Суетната претендентка за стоте бона падна от своята пълна противоположност – скромната Веселка от село Борима, шампионка в петия сезон на риалитито.

Многодетната майка, която кове, реже и цепи като звяр, отстрани с лекота дебютантката на Арената с 12 на 0 в серия от битки. Съперничките трябваше да се освободят от висящи въжени клетки, да се придвижват с каруца, като дърпат въже, да пренасят чували, да разцепят ритловица.
Колко кубика силикон има във “Фермата”? СНИМКИ 18+

Веселка беше несравнимо по-бърза и сръчна, но превъзходството й най-ясно пролича в последното изпитание под проливния дъжд – преминаването по въжени люлки, което сериозно затрудни опонентката й.
Ще има ли доене с хепиенд във “Фермата”? СНИМКИ 18+
Макар и напълно изтощена, Симона нито за миг не падна духом и не се предаде. “Не станах победител в дуела, но успях да победя своите страхове и да се справя, въпреки трудностите. Това е най-голямото постижение за мен”, каза тя, преди да си тръгне от “Фермата”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки, появи се заедно във... СНИМКИ

Пореден обрат при Диляна Попова и Асен Блатечки. Тяхното вече изглежда като сапунена сага с (не)очакван край предвид честотата на промените.  В момента двамата се водят разделени, но пък са заедно заради сина си Борил и то във Виена. Причината е рождения ден на наследника и. Заедно с тях е […]

Subscribe US Now