Хепи Ванче на мокро парти с петима мъже СНИМКИ

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във „Фермата“. Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си намери мъж, се развихри на мокро парти с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон.

Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на лодка с хандбалиста Калин, баскетболиста Радо, полицая Евгени, диетолога Влад и агронома Иван, и се пусна по водите на язовир Диканя.

Ваня и съфермерите й от отбор „Нови надежди“ свалиха дрехите и вдигнаха воден купон, за да отпразнуват триумфа на своя тим в тежката седмична битка.
Яхтената стюардеса и агрономът Иван извоюваха победата в изпитание срещу конкурентите си от отбор „Стари герои“, гимнастичката Валерия и приключенеца Митко Гуспата. За награда те получиха лодка и веднага я вкараха в употреба. Вечерта на участниците, които от месец карат на хляб и боб, завърши с пир. Всички те лакомо ядоха раци, който успяха да уловят в язовира./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата и неочаквана новина на Хилари Суонк

Хилари Суонк обяви, че разширява семейството си. И то не с един, а с цели двама нови члена. 48-годишната актриса, носителка на Оскар, разкри в сряда, 5 октомври, в Good Morning America, че тя и съпругът й Филип Шнайдер очакват близнаци. “Това е нещо, което исках от много време – да […]

Subscribe US Now