Вълнуващата новина на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път на снимачната площадка на “Игра на тронове”, за да изиграят влюбените Джон Сноу и Игрит. Е, любовта между героите в сериала така и не завършва щастливо, но пък актьорите точно тогава се откриват един друг. Точно по романтичния начин.
През 2016 г. те за първи път се появяват заедно на червения килим, а през юни 2018 г. се женят на романтична церемония в Шотландия. Не след дълго посрещат и първото си дете. Още през септември 2020 г. става ясно, че Роуз Лесли е бременна, като през февруари 2021 г. People потвърждават, че бебето се е родило и е момченце.
Сега изглежда, че бракът между Кит Харингтън и Роуз Лесли върви по мед и масло, тъй като тъкмо стана ясно, че те вече очакват второто си дете. Разкритието направи щастливият баща по време на гостуването си в американското предаване The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.
“Ужасен съм”, не крие Кит Харингтън. Той обяснява, че по време на бременността на съпругата му с първото бебе всичко му се е струвало като ходене по облаците и танцуване в полета с маргаритки, но сега вече е по-практичен.
Друго, което сега му се струва предизвикателно, е да обясни на двегодишното си момче, че ще си има братче или сестриче. “Концептуално все още не го е разбрал. Опитваме се да го подготвим за това. Посочваме коремчето на Роуз и казваме: “Бебето на мама, бебето на мама”. И той посочва корема си и казва: “Бебето ми”. Съвсем сигурен съм, че скоро ще разбере”, споделя Кит Харингтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заляха Джаферович с мощен хейт в мрежата, този път стана страшно СНИМКИ

Новината, че Ваня Джаферович ще бъде водещ на новия сезон на “Сървайвър” предизвика вълна от бурни коментари в социалните мрежи, където по традиция не спестяват нищо на известните ни личности, особено на тези от тях, които често дефилират от екрана. Скорошната поява на ексфутболиста на малкия екран още отсега нажежи […]