Мариана Маринова счупи крак преди Коледа СНИМКИ

Шефката на силиконките Мариана Маринова претърпя нов инцидент преди празниците. Тя показа в Инстаграм, че е със счупен крак и ще прекара идващите празници накуцвайки. 

Пред наш репортер Маринова каза, че има стрес фактура на ходилото. Получила го след маратоните по бягане, към които се е запалила напоследък. 

Силиконката се готвела за голямо състезание и прекалила с бягане, от което си повредила крайника. Но какво всъщност представлява стрес фактурата? Повтарящи се натоварвания предизвикват микро повреди на костите, а като добавим и пренебрегнатото възстановяване, игнорирането на симптомите от травмата, то постепенно тези увреди ще стават все по-забележими и сериозни. Това се случва по-нататък и се нарича стрес фрактура.

Тази година е каръшка за Мариана, която в началото на 2023г. беше със счупена ръка. Тогава й отпадна планирано каране на сноуборд, а тази зима ще пропусне отново зимните спортове. “Може би Господ ме пази от нещо по-сериозно”, заключва тя пред наш репортер. 
Въпреки неприятностите, тя е запазила усмивката на лицето си и гледа положително на случилото се. И е категорично, че няма да се откаже от спорта. Шината на крака й ще стои поне един месец, след което се връща да бяга на маратоните./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Отмъщението, което синът на Брад Пит му е подготвил

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли може все още да не е окончателно финализиран, но отдавна е ясно едно – връщане назад няма. Сложни са отношенията не само между съпрузите, но и между актьора и неговите деца. А най-голяма се оказва враждата със сина му Мадокс. Порасналото момче, което вече […]

Subscribe US Now