Два месеца след хоспитализацията – какво се случва с Кейт Бекинсейл

В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е била хоспитализирана. Тогава тя качваше публикации в социалните си мрежи от болницата, но така и не сподели какво е наложило приемането ѝ там.
Почти два месеца по-късно обаче разбрахме, че за щастие актрисата вече е добре. Първото официално събитие, на което присъства тя след здравословните проблеми, през които е преминала, бе в началото на този месец.
По време галата на King’s Trust в Ню Йорк тя сподели пред People, че е имала “тежка година”. Кейт Бекинсейл така и не разкри подробности за здравословното си състояние, но издаде, че родителите и, както и котката ѝ, също са имали проблеми.
“Ето защо е хубаво да дойдеш да се видиш с приятели и да имаш малко перспектива. Мисля, че всеки е имал малко трудна година”, допълни тя по време на събитието.
Въпреки предизвикателствата, през които е преминала наскоро, Кейт Бекинсейл продължава да поддържа високия си дух и позитивизъм. Освен това се грижи и за тялото, и за душата си.
В Instagram профила си на няколко сторита и пост тя е качила видеа от йога тренировката си, която очевидно е за напреднали. Виждаме актрисата да изпълнява различни сложни пози, демонстрирайки сила, гъвкавост и издръжливост.
От отговора ѝ на коментар на потребител под поста разбираме, че Кейт Бекинсейл истински се наслаждава на йогата и оценява, че ѝ помага да се чувства добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лейди Кити Спенсър и рядката поява на племенницата на принцеса Даяна с двете й сестри

Принцеса Даяна продължава да е образ за пример не само за съпругите на двамата си сина. Елегантността на покойната лейди Ди е наследена и от племенничките й лейди Кити, Амелия и Елиза Спенсър. Трите най-големи деца на братът на Даяна Чарлз Спенсър се събраха преди дни във Венеция за бляскаво […]

Subscribe US Now