Златка Райкова заряза невръстното си бебе и цяла нощ се друса със… СНИМКА

Златка Райкова и любимият й Карен отпразнуваха рождения му ден на родното Черноморие. С двойката бяха и група от най-близките им приятели.

Влюбената двойка заряза новороденото си дете и хукнаха да се забавляват по кръчмите в Слънчев бряг.  На стори, което Карен качи в Instagram се вижда, че плеймейтката се вихри здраво, танцува и се забавлява.
Купонът за рождения ден на бащата на второто дете на изкусителната плеймейтка завърши на участие на Азис. Неотдавна Златка и азис бяха смъртни врагове, след като в нощен клуб тя скочи да го бие. Към днешна дата са близки приятели и той цяла вечер поздравявал новия възлюбен на плеймейтката. 

От сторито на Карен се вижда, че и Златка е любител на балоните с райски газ. Блондинката, която би трябвало в този момент да кърми малкото си бебе, вместо това вдишва от отровните балони, за които е доказано, че съсипват нервната система на човека. 
Тя явно не е запозната с последствията на райския газ и цяла нощ не спряла да дърпа балони, същото направил и половинката й./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата промяна за Ballan

В началото на годината Калоян Димитров, по-известен в социалните мрежи като Ballan, предизвика сам себе си да влезе отново във форма. Сега той отчита, че откакто е станал баща, се е отпуснал и го е налегнало спокойствие, което в крайна сметка е дало резултат, който не му харесва. Но сега, четири […]

Subscribe US Now