Кой и как се пошегува с Том Брейди за развода му с Жизел Бюндхен

Том Брейди е смятан за един от най-добрите спортисти в историята не само на американския футбол, но и като цяло. Уважението, което хората и феновете изпитват към него е голямо, но това не означава, че Брейди не иска да разчупи малко публичната си фигура.
Вече обърнахме внимание на The Greatest Roast of All Time: Tom Brady, в който няколко комедианта, сред които Кевин Харт, и известни личности – Ким Кардашиян, използваха възможността, за да се подиграват по всевъзможни начини на Том Брейди.
Е, Кевин Харт отиде може би най-далече, като засегна една наболяла за футболиста тема – неговият развод с Жизел Бюндхен. Комедиантът първо се надсмя над решението на Брейди да се върне отново на терена за още един сезон, след като се бе оттеглил.
След това реши да се присмее на развода му. “Жизел, тя е преспала с треньора си по карате. Том, как не се усети, че това се случва? Осем урока по карате на ден? И все още е с бял колан”, заяви иронично Кевин Харт.
Харт визира твърденията, че от миналата година Жизел Бюндхен се среща с треньора си по карате Хоаким Валенте. На тази груба шега Брейди нямаше какво друго да направи, освен да вдигне високо чашата си и да отпие от нея.
Според източници на People, близки до Жизел, тя е останала разочарована от шегите, които са се изсипали както по адрес на Брейди, така и по неин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рокля от пясък и носене на ръце - знаменателният дебют на Тайла на MET Gala 2024

Първото впечатление е най-важно – това добре го знаем. Правилото важи с пълна сила и за първата поява на MET Gala. На тазгодишното издание на бляскавото събитие своя дебют направи и 22-годишната южноафриканска певица Тайла, която стана световноизвестна с хита си “Water”. Красавицата успя да събере всички погледи на червения килим още […]

Subscribe US Now