Нети призна след години защо не си приема името, оказа се, че е…

След като преди две години Нети разбра, че е осиновена и откри майка си, ето, че сега споделя и нещо много неочаквано за името, което носи. Оказва се, че актрисата и певица никога не е приемала цялото си име – Антоанета, а причината за това разбира едва сега.

В профила си в социалните мрежи Антоанета Добрева, както е цялото име на Нети, публикува снимка на родителите си и направи много лично признание и то навръх имения си ден – вчерашния Антоновден.
Нети се разсъблече и нагорещи страстите от плажа СНИМКИ 18+

“Получила съм името Антоанета от родителите, които ме отгледаха. Дълги години не можех да си обясня, защо не приемах това име за свое, изпитвах неприятно чувство когато ме наричаха така… Сега когато знам, че това е името на първото дете на баща ми, което умира на 18 месеца и че са ми го дали, за да съм тяхната утеха, го приемам.
Вижте къде посрещнаха Нова година Дони и Нети СНИМКА
На този ден винаги ще си спомням и ще почитам тези мои родители, които ме отгледах и обичаха. Надявам се, че наистина съм била тяхна утеха…”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво наследи дъщерята на Стивън Спилбърг от своя баща

Стивън Спилбърг вече не е единственият режисьор в семейството. Преди дни той сподели радостта си от желанието на дъщеря си Дестри Спилбърг да се занимава с режисура. “Това е едно прекрасно начало и цялото семейство изключително се вълнуваме.”, каза щастливият баща в интервю за подкаста SmartLess. Поводът за интервюто е новият […]