Какво наследи дъщерята на Стивън Спилбърг от своя баща

Стивън Спилбърг вече не е единственият режисьор в семейството. Преди дни той сподели радостта си от желанието на дъщеря си Дестри Спилбърг да се занимава с режисура. “Това е едно прекрасно начало и цялото семейство изключително се вълнуваме.”, каза щастливият баща в интервю за подкаста SmartLess.
Поводът за интервюто е новият късометражен филм на Дестри със заглавие Four Assassins (And A Funeral).
Въпреки че Спилбърг е споделял в интервю за SmartLess, че дъщеря му “винаги е обичала филми”, все пак по-скоро е смятал през годините, че Дестри вероятно ще се отдаде на конния спорт, тъй като от дете обича ездата. 26-годишната жена обаче изоставя конете в тинейджърските си години и започва често да придружава баща си на снимачната площадка.
“Често присъстваше на снимките на някой филм. Понякога фдори идваше всеки ден”, спомня си Спилбърг. “Определено ѝ беше интересно. Освен това Дестри е много добър фотограф, което несъмнено ще ѝ помага при заснемането на филми. Дори мисля, че може би тя ще е единственото ми дете, което ще последва моите режисьорски стъпки, въпреки че всичките ми деца са по един или друг начин в сферата на изкуството”, каза още в подкаста големият режисьор.
От People напомнят, че 76-годишният Спилбърг има четири деца от настоящия си брак с актрисата Кейт Капшоу , както и едно от първата си съпруга Ейми Ървинг.
През 2021 г. Дестри отнесе критики за късометражния си филм Let Me Go The Right Way, в който участва сина на Шон Пен Хопър, а сценарият е напиан от сина на Стивън Кинг – Оуен Кинг. Филмът бе определен като продукт на холивудския непотизъм. Тогава Дестри направи изявление в социалните мрежи в своя защита. “Работих усилено, за стигна до мястото, където съм”, написа тогава тя.
Впоследствие Дестри е признавала, че е родена с известна привилегия – заради своя баща. Но и че се опитва всячески да се откъсне от този факт и да докаже, че талантът ѝ може да има своя принос в кино индустрията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След Глория и дъщеря й Симона заголи бедър от Доминикана СНИМКИ 18+

И за Симона Загорова топлите дестинации в този период от годината явно са достатъчно изкусителни. Брюнетката, която очевидно е положила сериозни усилия, за да отслабне и да изглежда толкова добре по бански, пръсна сексапил в Доминикана, откъдето наскоро с горещи кадри съблазни и майка й – поп фолк дивата Глория. Изглежда […]