Юлиан Вергов стана за подигравка на дъщеря си, ето причината СНИМКА

Близостта на Юлиан Вергов с дъщеря му Алена е добре известна не само в арт средите, но и на всички, които се интересуват от него и личния му живот. Но популярният актьор изненада всички с откровението, че е станал за подигравка на дъщеря си. 

Звездата от сериала “Откраднат живот”, който не обелва и дума за секс скандала с колежката си Диана Димитрова, взриви социалните мрежи с последното откровение за дъщеря си и защо тя му се подиграва. 
“Когато дъщеря ти се подиграва, че си станал и ти Цайсурко. А не знае, че освен че виждам, мога пак да си спя, като пън и ме не боли глава”, пише актьорът под снимка, на която е с очила. Изглежда, че възрастта и при него си казва думата и вече не може да пише и чете без помощта на очила. 

Вергов много често споделя подобни лични моменти в социалните мрежи, но продължава да мълчи за скандала с Диана Димитрова. Тя го обвинява в насилие, а междувременно стана ясно, че са имали тайна любовна връзка по време на съвместната им работа по сериала “Откраднат живот”. Много негови колеги застанаха зад гърба му и обвиняват актрисата в жалък опит за реклама.
Но пък никой нищо не каза за интимните им отношения и одобряват ли факта да мами жена си с друга./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Още за тайната сватба на Крис Евънс

Новината за сватбата на Крис Евънс и Алба Баптиста беше изненадваща, но и очаквана. Двамата са заедно от година, освен това изглежда се забавляват прекрасно заедно и изглеждат като хармонична двойка. За сватбата им от изминалата събота обаче се знае съвсем малко. Според People обаче младоженците са купонясвали в дома […]

Subscribe US Now