Кевин Костнър отваря нова страница след развода

От няколко дни Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер официално са разведени. За разлика от други подобни холивудски дела, тяхното приключи сравнително бързо и без особени драми – явно е нямало какво толкова да делят, а решението за раздяла е било добре премислено.
Още преди съдът да ги обяви за бивши съпрузи, което според документите се е случило на 16 февруари, се заговори, че са започнали на чисто и май вече не са сами. Името на актьора бе свързано с това на 49-годишната певица Джуъл. За Баумгартнер пък се появиха предположения, че е започнала връзка с доскорошния им семеен приятел и съсед Джош Конър.
Е, вече всеки е напълно свободен да отвори нова страница в живота си. А очевидно в тази на Кевин Костнър главна роля ще има не толкова нова любов, колкото най-голямата му страст – киното. 
Според източници, цитирани от People, актьорът планира да открие свое филмово студио на име Territory Film Studios в Юта. В зависимост от прогреса на строителните дейности се очаква то да заработи на пълни обороти през пролетта или лятото. По план студийният комплекс ще е с площ над 14 000 кв.м.
Идеята за новото начинание се ражда покрай снимките на двете части на “Хоризонт: Американска сага”, на които 69-годишният актьор е режисьор и продуцент, а участва и в създаването на сценария. И очевидно е решил вече да бъде повече от другата страна на камерата.
Въпреки това Кевин Костнър не се крие от медийното внимание и може да го видим на редица светски събития напоследък, на които е все така без красива компания. А дали и кога ще се осмели да се появи с нова жена до себе си, само времето ще покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разделиха ли се Том Круз и 25 години по-младата му руска половинка

В края на миналата година се заговори, че Том Круз се среща с 25 години по-младата от него рускиня Елсина Хайрова. Според Page Six 61-годишният актьор се е запознал с 36-годишния модел в Лондон чрез тяхна обща приятелка. През декември 2023 г. двамата са били забелязани за първи път заедно […]

Subscribe US Now