Памела Андерсън отново изненадва

През отминалата 2023 г. Памела Андерсън успя да ни изненада с доста неща. Видяхме за първи път да разкрива лични подробности от живота си в документалния филм Pamela: A Love Story. Видяхме я и без какъвто и да е грим на редица публични събития.
Сега 56-годишната актриса продължава с тенденцията да показва пред света истинското си лице без всякакви притеснения. Андерсън участва във видео на компанията за почистващи продукти за текстил The Laundress.
Виждаме я облечена изцяло в бяло в любимия й дом на остров Ванкувър, където се отдава на обичайните си домашни задължения. Тя ги нарича “ритуал за грижа за себе си” и “медитация”, като отново ни демонстрира колко добре изглежда без грим.
Пред The Laundress Памела разкрива, че най-големият ремонт, който е правила в къщата, е именно на пералното помещение. Тя го е декорирала със снимки на синовете си Брандън Томас на 28 и Дилън Джагър на 25, както и с грамофон, на който слуша любимата си музика.
“Трябва човек да се забавлява с всичко, което прави. Мисля, че се опитвам да постигна това през цялото време – независимо с какво се занимавам, да се забавлявам”, допълва Памела Андерсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприятни новини за дъщерята на Пол Уокър

В края на ноември миналата година Медоу Уокър отбеляза десетгодишнината от смъртта на покойния си баща Пол Уокър в Instagram, като качи видео с техен спомен от негов рожден ден. Актьорът загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. През септември пък Медоу Уокър отбеляза и рождения му ден, […]

Subscribe US Now