С ботуши, кожени панталони и слънчеви очила във фитнеса – Лени Кравиц показва едно ново ниво на тренировки

Музикантът Лени Кравиц никога не се е свенил да прави смели изявления чрез облеклото си. Очевидно изключение не прави дори и във фитнес залата. 
В нов видеоклип, който той сподели, виждаме 59-годишният Кравиц по време на интензивна тренировка. Дотук нищо необичайно, само където вместо с анцунг, маратонки и тениска, Лени е облечен в кожени панталони, прозрачна риза, ботуши и слънчеви очила.
“Благодаря на Бог за днес!”, озаглавява той поста си. “Благодарен. Никога не съм бил по-добре. Няма преки пътища, така че грабнете деня си. Всичко е възможно. Любов!”
Вирусното видео на тренировка на Кравиц е заснето във фитнес салон на Hudson Yards на фитнес залата в Ню Йорк, като според Today подобна визия по време на спортуване не е изключение за Кравиц. Дори напротив, той често е забелязван да тренира облечен по този начин.
“Основната причина, поради която не съм започнал да тренирам очевидно е, че нямам кожени панталони”, гласят някои от коментарите в социалните мрежи.
“По дяволите, братле, имам нужда от по-добри тренировки във фитнеса”, пък пише колегата музикант Уиз Калифа. Много от феновете му обръщат внимание, че не са изненадани, защото Лени винаги знае как да привлече внимание и да е неотразим. Да не споменаваме с какво темпо изпълнява упражнението, на което малцина биха се затруднили да направят и две повторения.
В интервю за корицата от 2020 г. за Men’s Health Кравиц разкрива как е тренирал на Бахамските острови по време на пандемията. Той казва, че прави у дома вариант на дългогодишната си тренировъчна рутина, на която разчита от края на 90-те години, когато започва да работи с треньора Дод Ромеро в Маями.
Музикантът разкрива, че режимът му на тренировка обикновено смесва кардио сесии на гладно сутрин, вдигане на тежести през деня и повече кардио точно преди лягане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Серафина Афлек стана Фин Афлек

В последните години звездите, които оставят децата си да се самоопределят по пол, стават все повече. А тази либералност след години дава своя резултат и техните наследници гордо заявяват, че не се чувстват добре в тялото, в което са родени, и решават да поемат по нов път. Същото тази седмица […]

Subscribe US Now