Силиконката Пандора се разкрачи в ефир, показа си най-милото на загорели зрители

Скандалната танцьорка Биляна Василева, по-известна като Биби Пандора, която бе обвинена, че шофира пияна, се разкрачи в ефир и потресе зрителите. 

Тя работи в музикална телевизия, където приема поздрави. Разбира се, взели са я по една единствена причина – скандалното й поведение и пошлостта, които привличат обаждания на загорели мъже. 
Силиконката щедро вади огромна част от бюста си на показ, а сред любимите й пози е да стои с разчекнати крака в средата на екрана. А въпросната телевизия се гледа преди всичко от мъже на средна възраст, които в повечето случаи са неграмотни и от затънтени села, които не са виждали изкуствени гърди и се прехласват по Пандора, която дори ги удостоява с кратък разговор. 

Пандора умее да скъсява дистанцията и да флиртува със зрителите, което е шестица от тотото за рейтинга на медията. 
Василева привлече общественото внимание към себе си, след като през август тази година беше спряна с колата си за проверка от полицаи. Пандора е била тествана с дрегер, който показва 2,4 промила алкохол в кръвта на силиконката. Колата на Пандора веднага е отнета, въпреки че силиконката обяснява, че не е употребила градусови напитки. Месец по-късно излиза и кръвната проба, която показва 0 промила. Това силно ядосва Биби, която обвинява полицаите, че са действали неправомерно.
“Въпреки че бях невинна, аз лежах в килията”, гневи се моделката със солидно количество татуировки по тялото си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокиращо ВИДЕО: Ето как се променя Анелия през годините

В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата Анелия през годините, които ясно показват през каква метаморфоза е преминала от началото на кариерата си досега.  Чалга група в Инстаграм са се заели със задачата да покажат как родни чалга величия се променят през годините и в повечето случаи […]

Subscribe US Now