Обяснението в любов на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс знаят как да ни очароват. И поотделно, но и заедно дори още повече. Те са сред любимите ни холивудски двойки и една от причините за това е фактът, че не спират да доказват любовта си един към друг по най-сладкия начин.
И за пореден път това ни показа Блейк Лайвли, която изнесе реч в чест на съпруга си Райън Рейнолдс, който получи награда от American Cinematheque.
С думите си актрисата почете съпруга си по очарователен начин, така, както тя умее. В речта си тя остана вярна на стила си като завърши с няколко шеги, за да запази звученето безгрижно.
Блейк Лайвли, която в момента е бременна с четвъртото си дете от Райън Рейнолдс, излезе на сцената изглеждайки забележително, както винаги. Тя бе облечена в макси рокля на дизайнера Ralph Lauren, съчетана с масивни гривни и висящи обеци. Косата ѝ пък бе оставена да се спуска по гърба ѝ в небрежни къдрици.
Още в началото на речта си актрисата започна да възхвалява “сърцето, филантропията, хумора, почтеността, несравнимата работна етика, изящество и самоироничното лекомислие” на съпруга си. Според Блейк той притежава всички тези качества, благодарение на това, че е роден и израснал в Канада. Освен това тя е почти убедена, че връзката му с дома го е направила такъв, какъвто е.
По-нататък речта на Блейк Лайвли става още по-разчувстваща. “И сега аз съм неговият дом и нашите момичета са неговият дом”, споделя тя, като има предвид трите им дъщери – Джеймс, Инес и Бети, пише Glamour.
С думите си актрисата признава, че Райън Рейнолдс е както добър съпруг, така и грижовен баща, защото колкото и дълъг и изморителен ден да има той на снимачната площадка, накрая винаги се прибира при семейството си.
“Напоен с кал, фалшива кръв, истинска кръв, изкуствени белези, костюми на супергерои, обувки за танци или клоунски грим, татко винаги се прибира у дома.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тина и Миро от "Един за друг" съобщиха уникална новина и показаха първата СНИМКА

Тина и Миро от “Един за друг” зарадваха всички свои последователи с новината, че най-сетне са се сдобили със собствен дом във Великобритания. Щастливата новина съобщи Тина в Инстаграм, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от големите мечти на Тино и Миро, които бяха […]