Тина и Миро от “Един за друг” съобщиха уникална новина и показаха първата СНИМКА

Тина и Миро от “Един за друг” зарадваха всички свои последователи с новината, че най-сетне са се сдобили със собствен дом във Великобритания.

Щастливата новина съобщи Тина в Инстаграм, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от големите мечти на Тино и Миро, които бяха финалисти в семейното шоу.
“Не можем да опишем колко сме щастливи в този момент, колко дълго чакахме и колко се надявахме да изпратим годината в нашия така мечтан ДОМ… Радваме се, че преследваме и сбъдваме целите си заедно! Вярвам, че това е едва началото на всичко за което сме мечтали ръка за ръка през изминалите дванадесет години…”, пише Тина към фотото, на което се вижда и къщата, която са си купили.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@tina.chakarov)

Тина сподели още, че две години са спестявали, за да могат да си позволят мечтаната къща. Обиколките са били 4 месеца, направили си над 30 огледа, имат близо 10 отхвърлени оферти, една неуспешна сделка и много разочарование, но вече всичко това е минало, пише vbox7.com.
Миналата година Тина и Миро вдигнаха шумна и приказва сватба в България. На събитието присъстваха едни от най-близките на двойката, а сред гостите бяха и участници от “Един за друг”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сватба в Белия дом

Сватбените камбани се върнаха в Белия дом преди броени дни, когато внучката на президента Джо Байдън – Наоми Байдън – дъщерята на Хънтър Байдън и бившата му съпруга Катлийн Бюле – се омъжи за Питър Нийл пред 250 гости. Това е единствената сватба, която се провежда на Южната морава и […]