Какви са доходите на Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл могат да си отдъхнат – децата им Арчи и Лилибет най-после официално са принц и принцеса. Титлите им се полагаха от момента, в който дядо им Чарлз стана крал, но на официалния сайт на кралското семейство промяната беше направена едва на 8 март.
Херцозите на Съсекс обаче продължават да са неработещи членове на семейството и като такива не им се полага издръжка. Вместо това те осигуряват доходите си с различни комерсиални ангажименти.
Двамата са основатели и собственици на Archewell Productions – медийна компания, която създава различни по род продукции. В момента тя има договор с Netflix, където излезе и риалити сериалът им Harry & Meghan.
Издаването на книги е друг начин, по който Меган и Хари осигуряват прехраната си. На 10 януари излезе автобиографията му Spare, която се превърна в своеобразен рекордьор по продажби на нехудожествена литература.
През 2021 г. Меган пък издаде детската книжка The Bench. Към сумите от продажбата на книгите им може да добавим и позицията на Хари в калифорнийската фирма за коучинг и психическо здраве BetterUp, пишат от ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате кой е новият мъж на актрисата Диана Димитрова СНИМКА

На крилете на любовта се носят актрисата и художник Диана Димитрова и пиарът на Лудогорец Владислав Трифонов, пише  „Телеграф“. Въпреки че двамата не коментират публично връзката си, Трифонов придружи Димитрова по време на откриването на последната й изложба в столичната галерия nOva art space, след което сподели с приятелите си […]

Subscribe US Now