Как се е чувствала Елизабет Хърли да снима секс сцени, режисирани от сина ѝ

Синът на Елизабет Хърли от покойния ѝ партньор Стив Бинг е вече на 21 години и подобно на родителите си, работи усилено в шоубизнеса. Деймиън Хърли се е захванал да режисира еротичен трилър, озаглавен Strictly Confidential. А роля в него има не кой да е, а именно майка му.
В интервю за Access Hollywood Елизабет и Деймиън Хърли споделят повече за работата си заедно на снимачната площадка.
Младият режисьор, които е и сценарист на филма, споделя, че е напълно наясно колко противоречиво може да се струва на повечето хора точно той да режисира секс сцени с участието на майка си. След това обаче допълва, че шоубизнесът е основна част от целия му живот, така че за тях това не е нещо особено.
“Това е част от бизнеса. Чувствахме се в зоната си на комфорт”, уточнява Деймиън Хърли.
Същото може да потвърди и майка му Елизабет. Тя издава, че в сценария на Strictly Confidential е имало неща, които тя досега не е правила в други филми. Въпреки това присъствието на сина ѝ там я е карало да се чувства “в безопасност и обгрижвана”.
Елизабет Хърли признава, че основната причина да се чувства удобно да снима секс сцени, е фактът, че именно синът ѝ е зад камерата. “Пред него съм спокойна. Освобождаващо е да работиш със семейството си”, допълва тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Райската ваканция на Кристиано Роналдо с четирите му деца

Когато се присъедини към футболния клуб Ал-Насър Кристиано Роналдо доста често споделяше моменти от приспособяването си към новия си живот в Саудитска Арабия в социалните мрежи. И въпреки че оттогава вече измина повече от година, футболистът явно не спира да открива нови прекрасни места в страната. В Instagram профила си Кристиано […]

Subscribe US Now