Какво иска да направи Леонардо ди Каприо преди да стане на 50

Съвсем наскоро Леонардо ди Каприо навърши 49 и отпразнува рождения си ден в типичния си стил – с много гости и известни личности.
Едва ли все още мисли как ще отпразнува юбилея, който му предстои догодина, но пък знае какво иска да направи преди да навърши 50.
В предаването Good Morning America актьорът е бил запитан именно какво иска да постигне през следващите 12 месеца преди своя 50-и рожден ден.
Отговорът на Леонардо ди Каприо не е и кой знае колко изненадващ. Оказва се, че актьорът иска да заснеме поне още един филм, пише Fox News. Но поне за момента не разкрива кой ще бъде следващият му филм.
Профилът на актьора в IMDb показва, че му предстоят седем нови продукции, но той ще участва в тях като продуцент. В момента по кината пък се върти последният му филм – “Убийците от цветната луна”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Опипване под дрехите - обвиненията срещу Джейми Фокс

Проблемите следват известните личности навсякъде, като през последните години не един и двама известни мъже бяха обвинени в сексуален тормоз или изнасилване. Последно това се случи с рапъра Diddy, но той бързо успя да постигне споразумение с бившата му Каси. Сега обаче под прицел е Джейми Фокс, който преживя тежки няколко […]

Subscribe US Now