Ирина Тенчева пред нервен срив заради страшна диагноза

Проблемите със здравето, които Ирина Тенчева има в последните месеци я накараха да изпитва различни страхове и съмнения.  Жената на продуцента Иван Христов на няколко пъти се разболява от К-19 и последиците от това явно вече се отразяват и на психиката й, съдейки по онова, което самата тя споделя.

“На тази есенна снимка съм поседнала сред едно гръцко лозе и съм много радостна и облекчена, защото минути преди това си бях проверила резултатите от поредните кръвни изследвания. През целия август и септември имах забележителен спад на енергия – живеех в нещо като полусън; заспивах, където седна, забравях много, периодично ми се появяваха грипоподобни симптоми и после изчезваха, косата ми падаше… Все едно не бях аз!
Иван се съблече гол, а Ирина Тенчева го смаза СНИМКА
Накратко – от резултатите разбрах, че хемоглобинът ми е силно занижен, а също и че през мен е минал поредният смазващ ковид, но на фона на други предположения това беше направо супер новина!”, пише Тенчева в профила си в социалната мрежа.

Докато чакала резултатите от изследванията си, Ирина била пред нервен срив, защото в главата ѝ се въртели какви ли не страшни диагнози. Тя си въобразявала, че е болна от най-лошото. Решила да започне терапия с етерични масла и хранителни добавки, за да стабилизира здравето си и посъветва последователите си да си пуснат тест за антитела, както и други кръвни показатели, ако имат сходни на нейните болежки.
За да не се срине съвсем психически, Тенчева е заминала за Барселона с мъжа си и децата им, и по думите ѝ, любимото им занимание там било да посещават местните пазари. “Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове, хора и винаги хапваме нещо “на крак”. Простите удоволствия са наш специалитет. Едни от най-щастливите ни моменти се случват по пазарите”, пише Тенчева в мрежата.
Ирина Тенчева пипна К-19 и предупреди за… СНИМКА

Откакто се влюбиха един в друг преди повече от 10 години, Иван и Ирина не са спирали да демонстрират хармонични отношения. Иван Христов дори споделял, че по време на брака си с първата си съпруга Вихра Петрова, бил силно привързан към чашката, тъй като не се чувствал удовлетворен в личния си живот. Бил дори на косъм да се превърне в алкохолик и да свърши зле, но тогава Тенчева успяла да го промени към по-добро и към днешна дата той живее и се храни здравословно, дори прави опити да спортува.

Самата Ирина също е трезвеничка от началото на настоящата година. Взела решението да не близва алкохол, след като прочела книга по темата.
Вижте как Ирина Тенчева се обясни в любов на Иван
Неотдавна тя пиеше ежедневно за разпускане на напрежението, но се кълне, че това е останало в миналото. Блондинката се е обърнала към духовното и е намерила други начини за релаксиране на нервите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват цели 23 години като съпруг и съпруга. През изминалия уикенд 54-годишната актриса сподели сърдечно послание в своя Instagram профил, придружено от снимки от сватбата на двойката през 2000 г. и други важни моменти от връзката им през годините. “Днес празнуваме 23 години брак. Скъпи Майкъл, […]