Нов повод за щастие в семейството на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас празнуват цели 23 години като съпруг и съпруга.
През изминалия уикенд 54-годишната актриса сподели сърдечно послание в своя Instagram профил, придружено от снимки от сватбата на двойката през 2000 г. и други важни моменти от връзката им през годините.
“Днес празнуваме 23 години брак. Скъпи Майкъл, твоята Нобелова награда за мир те очаква”, написа шеговито Зита-Джоунс на 79-годишния си съпруг. “Обичам те. От твоята скъпа съпруга, носителка на медала на честта.”
Дъглас също не пропусна да се включи, отговаряйки мило: “Нямам търпение за 24. Честита годишнина.”
Много приятели и фенове поздравиха двойката, сред които и Марта Стюарт, която си спомни, че е присъствала на сватбената церемония. “Имахте най-красивата сватба”, отбеляза тя.
Резултат от 23-годишния съвместен живот на Катрин и Майкъл са и двете им деца – Дилън (23 г.) и Карис (20 г.). Дъглас има и по-голям, 44-годишен син Камерън от бившата си съпруга Даяндра Лукър.
Преди време Катрин Зита-Джоунс сподели пред People, че се чувства истински “благословена” по отношение на семейният си живот. “Децата ме подкрепят изключително много, не само като родител, но и като актьор”, каза тя. “Благословена съм, че имам и двамата в живота си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бащата на Дейвид Бекъм - стратег или злодей

Документалната поредица за Дейвид Бекъм разкри много подробности за кариерата му и за личния му живот. Видяхме много архивни кадри и видеозаписи още от детските години на футболиста, станахме свидетели и на отношенията с родителите му. Нямаше обаче как да не ни направи впечатление начинът, по който футболната легенда говори […]

Subscribe US Now