Когато София Вергара празнува по бански

Около Коледа обикновено ни залива поредица от снимки на знаменитости, облечени във всякакви празнични и забавни пуловери. София Вергара обаче бяга от клишето, като и този път ни изненадва с пореден секси кадър.
През ноември тя и съпругът ѝ Джо Манганиело отпразнуваха седмата годишнина от сватбата си, но и този месец хубавите емоции ги застигат. През декември е рожденият ден на мъжката половина от семейството, която очевидно знае как да отпразнува подобаващо и този специален повод.
Жена му София Вергара качи снимка в Instagram, на която я виждаме да позира пред огледало, облечена само по черен бански. “Плажен бриз и море”, пише тя на испански като описание към поста си.
На следващия кадър от поредицата виждаме и рожденика Джо Манганиело, а пък на последния – палмови дървета, полюляващи се от вятъра. Очевидно влюбената двойка празнува на някой приказен плаж и се наслаждава на слънце и топло време.
На 28 декември, сряда, точно когато е 46-ият рожден ден на Джо Манганиело, София Вергара публикува и друга снимка. За личния празник на съпруга си тя качи негова снимка от плажа. “2023 ще бъде невероятна за теб”, пише тя в описанието.
Началото на любовната история на София и Джо всъщност ни връща повече от седем години назад, когато тя все още е сгодена за Ник Льоб. С Джо се запознават на вечеря в Белия дом и се влюбват толкова силно, че само след шестмесечна връзка обявяват, че ще се женят.
Джо Манганиело предлага брак на София Вергара точно на Бъдни вечер. Двамата си казват заветното “Да” пред олтара през ноември 2015 г. на пищна сватбена церемония в Палм Бийч, Флорида, припомнят от Fox News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хавайската Коледа на Никол Шерцингер

Винаги така се получава, очакваме коледните празници цяла година с нетърпение, а те отминат токлова бързо. Още ни е трудно да повярваме, че коледните пуловери трябва да бъдат изпрани и прибрани в гардероба. Но докато ние носим дебели дрехи, за да се стоплим, на Никол Шерцингер не са ѝ нужни […]

Subscribe US Now