Хавайската Коледа на Никол Шерцингер

Винаги така се получава, очакваме коледните празници цяла година с нетърпение, а те отминат токлова бързо. Още ни е трудно да повярваме, че коледните пуловери трябва да бъдат изпрани и прибрани в гардероба.
Но докато ние носим дебели дрехи, за да се стоплим, на Никол Шерцингер не са ѝ нужни кой знае колко. Не защото не усеща студа, а защото е решила да прекара празниците на Хавайте.
От профила на изпълнителката в Instagram разбираме, че е посрещнала изгрева на Коледа на висока скала, от която гледката е наистина красива.
От други снимки става ясно, че Никол е била в компанията на сестра си Кеала и въпреки топлото време настроението е било подобаващо коледно.
Но може би най-забележителното от цялото празнуване е влизането с лодка в океана, където Никол Шерцингер е успяла да види делфини, акули и дори кит.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Аватар: Природата на водата" го направи

Много преди “Аватар: Природата на водата” да тръгне по кината, ни беше ясно, че филмът ще спечели наистина много пари. Но бяхме леко изненадани, когато Джеймс Камерън заяви, че приходите трябва да са около 2 милиарда долара, за да се окаже продължението на “Аватар” наистина успешно. Нещо, което по принцип […]