Харесва ли синът на Лиса Курдоу играта й в “Приятели”

Каквото и да кажем за “Приятели”, ще е малко. Един от най-емблематичните сериали за всички времена е любим на няколко поколения. А героите в него – уникални образи, които по свой собствен начин грабват зрителите.
Оказва се обаче, че синът на не кой да е, а на Лиса Курдоу (или по-позната като Фийби Бюфе) далеч не е толкова впечатлен… 
И докато цял свят е завладян от живота на приятелите, Джулиън Мъри Стърн не се вълнува от продукцията. Поне в началото.
Според Кудроу, първата реакция на момчето към сериала е доста “унизителна”, пише Yahoo.
Всъщност, той харесал сериала… само че майка му не била любимата му част от него. Далеч по-впечатлен е бил от Рос, Джоу и Чандлър.
По време на интервю със Сет Майерс русокосата актриса обяснява, че синът ѝ за първи път си пуснал “Приятели”, когато всичките му връстници в училище започнали да го гледат.
Лиса смята, че Джулиън е бил изненадан от хумора в него.
“Всъщност е много смешно и момчетата са толкова забавни… Не, искам да кажа, ти също си забавна”, разказва през смях актрисата, цитирайки думи на сина си. 
“И никога през живота си досега не съм искала да кажа на детето си “майната ти”, добавя тя. И въпреки че не го казва, признава, че си го е мислила. 
Добрата новина е, че все пак синът на Кудроу пише “отличен” на друго нейно участие. Още веднага. Става дума за сериала “Завръщането”, на който попада, докато е под карантина по време на пандемията. По думите на Джулиън, това е било “най-вълнуващото нещо”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой разплака принцеса Беатрис

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени не привличат толкова вниманието към себе си, както братовчедите им принц Уилям и принц Хари. Когато го правят обаче, обикновено е за важни каузи, към които има какво да допринесат. Двете дъщери на Сара Фъргюсън се появиха редом с майка си в Zoom среща с […]