Валери от “Игри на волята” със скандално интимно признание, правил е секс със… ВИДЕО

Никой не е очаквал, че Валери от “Игри на волята” е толкова отворен и палав извън формата. Соченият за най-големия кавалер направи скандално интимно признание, което никой не очакваше. 

Синът на Мария Гроздева си призна, че е имал интимни отношения с известна българка. 
В момента той е свободен, няма си гадже, но пък не страда от женско внимание. Но това не значи, че би обърнал внимание на всяко момиче. Пада си по точно определени момичета, а в това число се включват и известни девойки. 

В скорошно интервю той сподели, че е имал интимна връзка с известна българка, но не уточни коя е, както всеки джентълмен би направил. Все по-често обаче в нета потребители подозират, че между Мирела и Валери е имало нещо пикантно.
Клюката е напълно непотвърдена, но пък всички видяхме, че между двамата прехвърчаха искри в “Игри на волята”. Мирела дори трудно преживя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката помежду им. Валери все пак отрече, че между него и Мирела е имало нещо повече от приятелство.
Той споделя още, че не е от мъжете, които изневеряват, не е правил тройка и не е правил секс на публично място. 
Иначе Валери не скри, че в живота си е имал супер срамни моменти, от които му е идвало дори да се “закопае” сам. Една от тези ситуации се е случила в леглото му, но не, не става въпрос за sex fail, а за… напишкване, докато спи. Е, нека сме реалисти… на почти всички ни се е случвало (дори и на по-голяма възраст). Кофти е, тъпо е, но това е положението./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Диляна Попова реши да бъде руса

Винаги чакаме снимките на Диляна Попова в Instagram с нетърпение. Нормално – животът на една от най-красивите българки няма как да не буди интерес у много хора. Независимо от различните реклами и филми, които Диляна често снима, тя винаги е държала на естествената си визия и своята кестенява коса. Затова […]

Subscribe US Now