Стана горещо! Руши мечтае за секс с Весела Бабинова СНИМКИ

Актрисата Весела Бабинова определено е успяла да развълнува мъжката аудитория на сериала „Мен не ме мислете“, след като се появи на екрана в секси черно бельо и демонстрира уменията си в съблазняването. А обект на интереса й е не кой друг, а колегата й Руши Видинлиев, който видимо губи ума и дума от случващото се пред очите му.

Тази секси сцена се развива в съня на героя на Видинлиев – адвокат Мартин Касимов, засега. Отношенията между него и героинята на Весела обаче упорито вървят към подобна завръзка и в основния сюжет на сериала.
Тв продуцентът Андрей Арнаудов пред БЛИЦ: За първи път имаме сериал в най-гледаното време!

Самата Весела вече е стигала и до пълна голота на екрана. Заради участието си в лентата „Вездесъщият“ преди няколко години актрисата се появява по евино облекло, без да оставя нищо на въображението на зрителя.
Емир Кустурица свалял актриса от “Мен не ме мислете”
Тя признава, че в началото малко се е притеснявала, но впоследствие е приела голотата в изкуството за естествена./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето с кого отиде Мегз в Индия и какво призна от там... СНИМКИ

Обратите в личния живот на Миглена Каканашева – Мегз валят един след друг. И ако някои си я спомнят от “ВИП Брадър”, където дизайнерката показа доста лабилна психика и изпълнения, които често скандализираха обществеността, сега вероятно биха си помислили, че става дума за друг човек. В последно време Каканашева все […]

Subscribe US Now