Виктория Бекъм ни припомни за Spice Girls

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер. А бившата Posh Spice ни изненадва с изпълнението си… И за нула време ни върна в 1997 г. 
“Stop” – хитът на Spice Girls от въпросната година, успя след толкова време отново да предизвика еуфория сред феновете на Виктория в Instagram, където е качено.
Настоящата модна икона хвана микрофона, настани се удобно в центъра на дансинга сред приятелите си и се потопи в ритъма на… своята музика.
Но освен с вокалните си умения бившата вокалистка на Spice Girls привлече погледите и с изпълнението на танцовите движения от видеоклипа на парчето. Естесвено, нямаше как да остане незабелязан и стилната (както винаги) визия на Бекъм – черна рокля по тялото и черна къса жилетка.
В действителност видеото е публикувано от Дейвид Бекъм. “Караоке вечер с едната и единствена Posh Spice”, написа футболистът в социалната мрежа. “Само за теб, Дейвид”, му отвърна пък тя. Е, не остана само за него, просто защото и Виктория сподели клипа като стори в личния си профил. Досега постът има над 5.7 милиона гледания и над 5000 коментара.
Бившата поп звезда рядко изпълнява песни от Spice Girls. И докато останалата част от групата, която се раздели през 2000 г., се събра отново за турне във Великобритания и Ирландия през 2019 г., госпожа Бекъм не бе част от него. Последното й участие с групата беше през 2012 г., когато излезе на сцената на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, пише Yahoo.
“Никога повече няма да го направя. Да участвам в Олимпийските игри беше невероятна чест. Горда съм, че го направих, горда съм, че съм британка”, казва тя тогава пред Vanity Fair. И добавя: “Това беше идеалният момент да кажа: “Това е страхотно. Благодаря на всички, но повече не. Понякога човек трябва да разбере кога е време да напуснете партито.”
В момента Виктория е фокусирана изцяло върху модата и отглеждането на четирите си деца.
Бившите й колежки обаче не спират с музиката. Миналата седмица Мелани Браун, известна и като Mel B , заяви, че групата планира да стартира турне в Австралия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Отчаяният ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Те не закъсняха много. За нейно огромно съжаление обаче съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за […]

Виктория Бекъм ни припомни за Spice Girls

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм си спретнаха забавна караоке вечер. А бившата Posh Spice ни изненадва с изпълнението си… И ни напомня за 97-ма и какво се въртеше в дискотеките тогава.
“Stop” – хитът на емблематичната група Spice Girls, който след толкова години отново предизвика еуфория сред феновете на Виктория в Instagram, където е качено.
Настоящата модна икона хвана микрофона, заставайки в центъра на дансинга сред приятелите си и се потопи в ритъма. На нейната музика.
Освен с вокалните си умения бившата певица привлече погледите и с изпълнението на танцовите движения от официалния видеоклип на парчето. Облеклото на Бекъм също бе под внимание, стилно както винаги – черна рокля по тялото и черна къса жилетка.
В действителност видеото е публикувано от Дейвид Бекъм. “Караоке вечер с едната и единствена Posh Spice”, написа футболистът в социалната мрежа. “Само за теб, Дейвид”, му отвърна тя. Самата тя сподели клипа като Story в личния си Instagram профил.
До сега постът има над 5,7 милиона гледания и над 5 хиляди коментара.
Бившата поп звезда рядко изпълнява песни от Spice Girls. И докато останалата част от групата, която се раздели през 2000 г., се събра отново за турне във Великобритания и Ирландия през 2019 г., Бекъм не бе част от него. За последно тя участва с групата през 2012 г., когато излезе на сцената на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, пише Yahoo.
“Никога повече няма да го направя. Да участвам в Олимпийските игри беше невероятна чест. Горда съм, че го направих, горда съм, че съм британка”, казва тя тогава пред Vanity Fair. И добавя: “Това беше идеалният момент да кажа: “Това е страхотно. Благодаря на всички, но не повече. Понякога трябва да разберете кога е време да напуснете партито.”
В момента Виктория е фокусирана изцяло върху модата и отглеждането на четирите си деца.
Бившите й колежки, обаче, не спират с музиката. Миналата седмица Мелани Браун, известна като Scary Spice , заяви, че групата планира да стартира турне в Австралия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето я Анита на Рачков без грим и филтри СНИМКА

Когато любимата програма на всички звезди – фотошоп не е в действие, мненията бързо се променят, не само лицата. Такъв е сега и случая с Анита Димитрова – новата любима до актьора Димитър Рачков. Ако до момента не сте я виждали натурална, без капка грим, без филтри на снимките и […]

Subscribe US Now