Отчаяният ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Те не закъсняха много.
За нейно огромно съжаление обаче съдия от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за нов съдебен процес по делото за клевета, което тя загуби от Джони Деп. 
Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара, и да обяви нов съдебен процес, поради грешки, допуснати в предишния, но съдията отхвърли искането.
Вече е ясно, че Амбър Хърд е притисната до стената и трябва да изплати въпросната сума на Джони Деп. Сума, с която обаче тя не разполага. По всичко личи, че актрисата има нова идея, с която да изкара пари. 
Според Mirror Амбър Хърд пише книга, в която разказва цялата истина за бившия си съпруг Джони Деп. Твърди се, че 36-годишната актриса от “Аквамен” смята, че “кариерата й в Холивуд е приключила” и пише мемоари, тъй като смята, че “няма какво да губи”.
Това може да се окаже доходоносна идея за Амбър, чийто адвокат Илейн Бредехофт каза, че родената в Тексас актриса “в никакъв случай не може” да си позволи да плати обезщетенията на 59-годишния Деп.
“Амбър смята, че кариерата й в Холивуд е приключила. На този етап тя няма какво да губи и иска да разкаже всичко”, цитират свой източник от списание OK.
Но според бракоразводния адвокат Дрор Байкъл от Ню Йорк, актрисата може да загуби много, ако наистина реши да се захване с въпросните мемоари. 
“Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд казва и пише. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде ударена с ново дело за клевета и ще се озове отново в съда”, смята адвокатът.
Какъв ще бъде следващият ход на Амбър Хърд и ще има ли такъв изобщо, предстои да разберем. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето какво прави Брус Уилис след коварната диагноза

В началото на април почитателите на Брус Уилис научиха, че повече няма да могат да гледат любимия си актьор в нови филми. Той обяви, че се оттегля от филмовата си кариера заради заболяване, което би му пречило да работи нормално. Въпреки тежката диагноза афазия, изразяваща се в езиково нарушение, което представлява увреждане на способността да […]

Subscribe US Now