Джейсън Момоа разкри коя е новата жена в живота му

Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г. беше шок за мнозина – двамата бяха семейство за пример в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха официално през 2024 г.
Известно време 44-годишният актьор от “Аквамен” имаше връзка с Ейса Гонсалес, но очевидно връзката им не е била съвсем сериозна. Затова пък сега Момоа открито призна, че в живота му има нова любов и това е актрисата Адриа Архона.
В средата на май той участва в кино конференцията Basingstoke Comic Con, където беше попитан дали в момента е необвързан. “Всъщност съм във връзка”, отговори Джейсън, а след това уточни, че скоро ще разкрие коя е новата жена в живота му.
В публикация от вчера, 20 май, в профила му в Instagram той благодари на Япония за гостоприемството – там той снима епизоди от документалната си поредица ON THE ROAM. “Споделих поредно невероятно приключение с моята любов”, пише той, като “моята любов” е на испански – mi amor. На няколко от снимките Момоа е прегърнал Адриа Архона.
33-годишната актриса е родом от Пуерто Рико и е дъщеря на популярния латино певец Рикардо Архона. Последно участва във филма на Ричард Линклейтър Hit Man, а преди това е и в “Морбиус”. През 2021 г. се снима заедно с Джейсън Момоа в Sweet Girl, където се запознават.
Връзката им обаче започва наскоро. “Двамата се виждат от известно време и са много щастливи”, казват източник на Just Jared. Дано този път на Джейсън Момоа му провърви в любовта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Sports Illustrated Swimsuit на 60 - легендите по бански са по-секси от всякога

Вече цели 60 години Sports Illustrated Swimsuit не спира да радва окото на почитателите на женската красота. За тези десетилетия на корицата на списанието изгряват стотици известни и не толкова известни жени, а по повод юбилея си изданието събра част от тях в специална фотосесия. 7 нови корици. 27 жени. “Легендите” […]

Subscribe US Now