Sports Illustrated Swimsuit на 60 – легендите по бански са по-секси от всякога

Вече цели 60 години Sports Illustrated Swimsuit не спира да радва окото на почитателите на женската красота. За тези десетилетия на корицата на списанието изгряват стотици известни и не толкова известни жени, а по повод юбилея си изданието събра част от тях в специална фотосесия.
7 нови корици. 27 жени. “Легендите” на емблематичното списание с по-красиви и секси от всякога. За рождения му ден Кейт Ъптън изгрява на корица за четвърти път, а Криси Тейгън – за втори.
Виждаме отново и една от най-секси жените на Sports Illustrated Swimsuit – Нина Агдал. Мей Мъск, Меган Рапино и Уини Харлоу също намират своето място на седемте корици.
Специално внимание е отделено и на първия модел с ампутирани крайници и първият с хиджаб – Брена Хъкаби и Халима Аден. С този подбор изданието за пореден път се доказва като “глобален символ на овластяване, разнообразие и позитивност”, казва главният редактор М Джей Дей.
За своята 60-годишна история списанието многократно надминава всички очаквания на всички свои създатели. И си поставя доста амбициозни цели, които успява да постигне. Като да почете “жените с всякакви форми, размери, възрасти и произход”. Не спира и стремежът към прекрояване на обществените норми и предефиниране на стандартите за красота. 
В тези стандарти на Sports Illustrated Swimsuit през годините се вписват както трансджендър модели, така и тези в по-напреднала възраст или пък в plus-size размер, пише CNN.
Тазгодишното специално издание е с поглед към миналото, но има и важна цел в настоящето – да напомня на жените да “да празнуват силата и увереността, да вдъхновяват и да прегърнат своята уникалност и да преследват страстите си безстрашно”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е Адриа Архона - новата жена в живота на Джейсън Момоа

Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г. беше шок за мнозина – двамата бяха семейство за пример в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха официално през 2024 г. Известно време 44-годишният актьор от “Аквамен” имаше връзка с Ейса Гонсалес, […]

Subscribe US Now