Безкрайните крака на Кая Гербер

Синди Крауфорд безспорно е сред най-емблематичните модели от 90-те. Забележително е и как тя е запазила усещането си за стил и изящното си излъчване и до днес.
Още в ранните си години като модел тя привлича вниманието на големи марки, една от които е Omega. Крауфорд си партнира с швейцарската компания за луксозни часовници още от 1995 г., а дъщеря ѝ Кая Гербер я следва по стъпките дори и в това.
Освен че 22-годишната Кая вече също е професионален модел, през 2017 г. и тя сключва сделка с Omega. Първата ѝ кампания за марката е за новата колекция Tresor, която оригинално датира още от 1949 г.
Именно сътрудничеството с компанията е и поводът отново да видим ослепителния тандем майка и дъщеря рамо до рамо. На събитието на Omega в Ню Йорк Синди Крауфорд и Кая Гербер привлякоха всички погледи със стилните си визии, които явно бяха координирали помежду си.
И двата модела бяха заложили на тоалети в черно. Кая Гербер носеше прилепнало по тялото поло с дълги ръкави и плисирана мини пола с висока талия, съчетани с класически официални обувки на висок ток и прибрана прическа.
57-годишната Синди Крауфорд пък бе предпочела да е с рокля със свободна кройка и V-образно деколте, ботуши, клъч чанта и пусната коса.
Ослепителното дуо майка и дъщеря позира за снимки на червения килим, като Синди Крауфорд дори се пошегува за разликата във височината с дъщеря си. “В случай, че се чудите, тя има по-дълги крака от моите”, каза тя, посочвайки към Кая Гербер, при което присъстващите на събитието се засмяха.
В различни интервюта Синди Крауфорд неведнъж е казвала, че е много горда с момичето си. Пред People по-рано тази година пък сподели, че си дава сметка колко много се е променила модната индустрия от началото на кариерата ѝ, но и че се учи да бъде в крак с нещата заедно с дъщеря си Кая Гербер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Горещ стриптийз във "Фермата": Кенан развя гол "микрофон" и... СНИМКИ

Бай Ганьо от “Фермата” – земеделецът Кенан, предизвика шок като се изстреля в стопанството както го е майка родила. Прочутият с дебелашките си шеги участник притича гол пред очите на съотборниците си от “Канатица” без грам срам. “Само по микрофон ли тръгна, бе?! Оле майко, къде попаднах…”, разсмя се истерично дизайнерът Сергей, […]