Още една изненада от Хари и Меган

Съвсем неофициално Хари и Меган навлязоха в нова епоха от живота си – такава, в която постепенно започват да се отърсват от сянката на кралското семейство. Показват ни го проявите им през последните няколко месеца, в които са заети единствено със собствените си занимания.
Миналата седмица Меган Маркъл се появи на събитие на списание Variety – първо светско събитие от много време. Преди това заедно със съпруга си участваха в среща по повод Световния ден на менталното здраве.
А само преди ден двамата бяха във Ванкувър, където присъстваха на хокейния мач между Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс на Роджър Арина. Появата им в Канада съвсем не е случайна и е символична на няколко нива.
Меган живее в страната в продължение на седем години, докато се снима за сериала “Костюмари” и се запалва по хокея.
Хари пък е човекът, който дава първата шайба за играчите и това се оказва доста важен “жест” – 21 години по-рано кралица Елизабет прави същото по време на посещението си в страната, при това отново на мач между Ванкувър Канъкс и Сан Хосе Шаркс.
Третата причина принц Хари и Меган Маркъл да са в Канада е, че следващите игри Invictus, както и първите зимни такива, ще се състоят във Ванкувър и Уистлър през 2025 г. Хари е създател и патрон на фондацията Invictus Games, която организира спортното събитие за военни ветерани и военни с физически недъзи.
Всъщност има и четвърта причина принцът и бившата актриса да обичат Канада. Именно там през 2017 г. двамата за първи път се появяват заедно на публично събитие. Две години по-късно пък отпразнуват Коледа като семейство във Ванкувър – принц Хари, Меган Маркъл и малкия Арчи, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иванка Тръмп и неочакваният нов член на семейството ѝ

Иванка Тръмп смело разраства семейството си. През уикенда дъщерята на Доналд Тръмп сподели няколко снимки в социалните мрежи на очарователния нов член, който се присъединява към фамилията ѝ. Това е безпризорното кучето Симба, намерено случайно край магистрала в американския щат Алабама. Към публикацията си Иванка обяснява как е спасила животното […]

Subscribe US Now