Другари по съдба – Рафаел Надал и Тайгър Уудс с последно завръщане преди края

Всяко нещо има своя край. За спортисти като Рафаел Надал и Тайгър Уудс пенсионирането може да бъде горчиво преживяване, тъй като то слага края на кариерата, отнела по-голямата част от живота им.
И макар двамата да се изявяват в различни спортове, факт е, че в момента се намират в сходна ситуация – гледайки към очакваните си големи завръщания, преди да края на професионалния си път.
Феновете на Надал с нетърпение очакват играта му на тенис кортовете, която бе спряна в началото на тази година, след като той получи контузия, която наложи операция и продължително отсъствие.
През последните месеци той тренира усилено и дори съобщи добрата новина, че възстановяването му върви по план. По собственото му признание следващата година ще бъде много важна за него, тъй като тя ще отбележи едновременно и завръщането му, и приключването на кариерата му.
“Това вероятно ще бъде последната ми година в професионалния тур”, заяви Рафаел Надал на пресконференция през май тази година. И уточни, че планира да се завърне в началото на следващата година за Откритото първенство на Австралия през януари.
Тайгър Уудс също е извън светлините на прожекторите от април месец насам, тъй като страда от множество травми и операции, припомнят от Hola.
Завръщането на голф майстора се очаква дори и по-рано от това на Надал, като слуховете сочат, че той може да се появи на турнира Hero World Challenge на Бахамските острови на 30 ноември, тази година.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Ким Катрал облече мини

Кари Брадшоу може и да е най-стилната героиня от “Сексът и градът”, но най-обичаната и забавната си остава Саманта. Тук обаче говорим за актрисата, влязла в нейната роля и колко забележително изглежда. Ким Катрал участва в наградите на списание Harper’s Bazaar “Жена на годината” в Лондон. За събитието тя беше […]