Андреа хвърли бомба: Ще родя дете и…

Андреа няма цял живот да тъгува по Кубрат Пулев, а ще направи нещо, което със сигурност ще промени изцяло личния й живот – ще стане майка.

Самата тя обяви наскоро това свое намерение. “Мисля да родя дете”, заяви директно блондинката в подкаст, а решението й, очаквано, бе бурно приветствано от фенове и последователи в социалните мрежи.
Андреа снима порно, ето и първия кадър СНИМКА
Нещо повече – Андреа иска много бъдещото й дете да е момче, вероятно за да покаже на бившия си как трябва да се държи един истински мъж, особено ако е дал дума на жената до себе си. Бившият й Кубрат пък, преди няколко месеца стана баща на втора щерка.

Андреа признава още, че любовта вече не е пътеводната светлина на живота й. “На първо място за мен е музиката, професията ми”, сподели тя. Но появата на красив млад левент в клипа към новото й парче нашепва, като че ли, точно обратното. В скандалното според мнозина видео, изпълнителката се е изтегнала по евино облекло и в секси поза на креват с балдахин, а над нея се е надвесил мускулест млад, тъмнокос чаровник, който вече е спряган и за новото й гадже.
Сензация! Андреа ще представи новия си съпруг още днес СНИМКА

Става дума за Анже Межан, който е един от най-актуалните словенски модели в момента. Познанството му с Андреа се случва покрай техни общи фотосесии. Но дали ще прерасне в нещо по-сериозно от имитация на бурни страсти пред камера, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Мадона е в болница

Мадона е откарана по спешност в болница в Ню Йорк преди броени дни, научаваме от Page Six. Стана ясно,ч е 64-годишната певица на “Material Girl” е била интубирана поне една нощ, преди да бъде премахната тръбата и в момента се възстановява. От изданието пишат, че дъщеря й Лурдес Леон е […]

Subscribe US Now