Двойничката на Кейт Мидълтън, която получи това, което Меган Маркъл не успя

Мег Белами е новото лице на Dior. Твърде вероятно е въобще да нямаме представа коя е Мег и защо престижният френски бранд я е избрал да го представлява. И в това няма нищо чудно, защото тя е едва на 21.
А първата й и единствена за момента роля е като младата Кейт Мидълтън в шестия сезон на сериала The Crown. Там обаче Мег се е справила толкова добре, че вече има редица марки, които спорят за правото да ползват лицето и тялото й в свои реклами.
Освен Dior, сред желаещите да работят с младата актриса са Cartier, Valentino и Jaguar. А често дрехи й предоставят Prada и Gucci. “Редят се на опашка за Мег. Тя играе най-известната жена в света в световно популярен сериал, марките искат част от тази слава”, коментира източник на Daily Mail.
И допълва, че с Мег Белами всички се държат като с истинска принцеса. Не такъв е случаят с Меган Маркъл, за която се говореше, че може да сключи рекламна сделка с Dior. Говорител на марката споделя пред Women’s Wear Daily, че преговори със съпругата на принц Хари няма и никога не е имало.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Краси Радков изригна: Ще кажа истината за Слави и един митичен разговор, който...

Краси Радков наскоро хвърли в екстаз феновете си с това, което сподели пред микрофона в подкаста на Тото от “Скандау”, който бе със специално издание в летния театър във Варна. Целият разговор между двамата все още не е пуснат, като засега рапърът залага на отрязъци от откровенията на популярния комик. В […]