Помириха ли се Виктория Бекъм и Никола Пелц

Отношенията между снаха и свекърва винаги са сложни, а когато и двете са популярни, ситуацията може да стане още по-заплетена. Това добре знаят и Виктория Бекъм, и Никола Пелц, които в последните месеци само ни карат да предполагаме разбират ли се добре или не съвсем.
Още от началото на връзката на Бруклин Бекъм и Никола Пелц се заговори, че двете с Виктория Бекъм невинаги са на едно мнение и отношенията им са противоречиви. В ябълка на раздора пък се превърна това, че Пош Спайс искаше снаха й да носи рокля от нейната модна марка на сватбата с Бруклин, но булката се противопостави и в крайна сметка стана нейното и заложи на тоалет на Valentino. А това беше голям удар по егото на госпожа Бекъм.
Е, изглежда с времето двете са успели да се напаснат и сега са си по-близки от всякога. Или поне така изглежда. Преди дни в Лос Анджелис се състоя премиерата на филма Lola, който е режисьорският дебют на Никола Пелц. Събитието събра редица известни личности, сред които и Виктория Бекъм, която може би някои не очакваха да подкрепи снаха си в новото начинание.
Двете дами обаче позираха прегърнати и усмихнати, а съпругата на Дейвид Бекъм дори сподели кадър от събитието в профила си в Instagram. Тя поздрави съпругата на най-големия си син и не пропусна да подчертае, че и двете са в тоалети от нейната модна марка – едната в черно, а другата – в бяло, пише Daily Mail.
Наскоро Бруклин Бекъм сподели в свое интервю, че майка му и съпругата му са се сближили благодарение на едно интересно неделно занимание, в което се включва голяма част от семейството им – пиене на коктейли с водка и студен чай. Наслаждават се и на вкусна храна и на дълги разговори, а понякога играят и различни игри. И явно с времето Виктория Бекъм е нямала друг избор, освен да омекне към снаха си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джон Бон Джоуви все пак ще го направи

Джон Бон Джоуви е сред знаменитостите, които будят възхищение не само защото е легенда на световната музикална сцена, но и защото полага активни усилия да направи света едно по-добро място. С тази цел преди почти 20 години той основава Jon Bon Jovi Soul Foundation. Неговата организация с нестопанска цел предлага […]

Subscribe US Now