Бившата на Мъск за мача му срещу Зукърбърг

Илон Мъск и Grimes може отдавна да не са заедно, но очевидно поддържат добри отношения в името на двете си деца. Или въпреки тях. Наскоро певицата се похвали с това колко много двете й деца приличат на баща си.
“Х знае много за ракетите”, казва 35-годишната Grimes в интервю за WIRED. “Шантаво е, знае повече от мен”, признава тя за тригодишния си син от Мъск. “Със сигурност е като малък инженер. Но манията му по космоса понякога изглежда малко нездравословна.”
Певицата разказва, че синът й е присъствал на изстрелването на Starship през април тази година и е видял взривяването на ракетата. “Три дни страда от посттравматично стресово разстройство. Събуждаше се посред нощ и говореше за Starship, а аз трябваше да го погаля по гръбчето, за да се успокои.”
Grimes допълва още, че да си дете на Илон Мъск не е като да си дете на всеки друг мъж. “Поне моят дом гледам на напомня повече на шантав индустриален склад и готино арт пространство”, казва тя за стремежа си да има нетипична къща.
Певицата коментира още, че откакто е майка, създава оптимистично изкуство, защо чувства, че е задължена да го прави заради децата си. И потвърждава, че мач между Мъск и Марк Зукърбърг ще има.
“Бих предпочела да няма. Харесвам гладиаторските битки, но да гледаш бащата на децата си във физическа битка не е най-приятното нещо. Но пък няма как да получи увреждане на мозъка, така че съм ОК. Мъжете имат нужда да разпуснат по някакъв традиционно мъжки начин.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гала се пусна пак гола от екзотичната си ваканция СНИМКА 18+

Тв водещата Гала е вече в едномесечен отпуск и по традиция избяга на екзотично място. Но то път не е сама с любимия си Стефан, а компания им прави неговата дъщеря от първия брак.  Водещата на “На кафе” пусна горещи снимки от тюркоазената вода, които веднага напомнят за голите й […]

Subscribe US Now